Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin

Ahvenanmaan yritysten Tehosivut


Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners Oy

Kotisivut:

Y-tunnus: 1874971-4

Osoite: Itäinen Rantakatu 74 D 169,

20810 Turku

Sähköposti: if.srentrapamorahdnulnorg.artep

Toimialat:

Puhelinnumerot:
0106170440

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners Oy on vuonna 2004 perustettu yritys. Vuosien keskinäiseen yhteistyöhön tottuneessa työryhmässämme yhdistyy alan vankka, yli 30 vuoden kokemus sekä nuori ennakkoluulottomuus ja nykyaikaisten työmenetelmien hallinta.

Suunnittelijoidemme ansioluettelot kattavat arkkitehtuurin eri osa-alueet ja sisältävät lukuisia esimerkkejä aina pientalokohteista ja asuinalueista hotelleihin ja kylpylöihin, teollisuuden tuotantolaitoksiin sekä liike-, teknologia- ja vapaa-ajankeskuksiin. Uudisrakentamisen rinnalla vahvuuksiimme kuuluu vanhojen rakennusten innovatiivisen uusiokäytön suunnittelu esimerkiksi loft-asunnoiksi ja toimistotiloiksi.

Arkkitehtitoimistomme asiakaskunta koostuu sekä yksityisistä ihmisistä ja yrityksistä että julkisista yhteisöistä ja toimintamme ulottuu kaikille arkkitehtuurin osa-alueille; rakennussuunnittelusta kaavasuunnitteluun.

Tunnustettujen yhteistyökumppaneidemme kanssa kehitämme myös kokonaisvaltaisia miljöösuunnitelmia ja toiminnallisia visioita. Olemme mukana rakentamisen yhteistoimintaverkostossa, jossa perinteisen arkkitehtisuunnittelun rinnalla ideoimme erilaisia toiminta- ja toteutusmalleja.